Saturday, July 25, 2009

Am vazut zilele trecute afisul pt. concertul G.G. Elvis din Bucuresti... Daca o trupa de punk-rock ajunge sa cante psychobilly numai pe afis e o chestie. Nu am stiut ca daca o chestie devine moda, trebuie neaparat sa minti pe afis ca sa atragi lume. Si doar simplul fapt ca trupa respectiva face preluari dupa E. Presley nu inseamana ca si trebuie sa cante rockabilly, psychobilly sau orice alata parascovenie. O tampenie potrivita cu tarisoara noastra minunata. Poate ca nu era necesar sa fac acest comentariu, dar ma apasa de cateva zile. Si am scris asta dintr-un impuls, poate prostesc. Dar chiar sunt satul de toate ineptiile si ignoranta din jur.

Sa fie cu totii sanatosi si apoi sa se duca dracului. :)

3 comments:

RudeGirl said...

Nu am stiut ca daca o chestie devine moda, trebuie neaparat sa minti pe afis ca sa atragi lume.
Scop atins. Dar nici nu trebuie neaparat sa fie o moda ca sa denaturezi faptele [vezi ska, streetpunk, etc. - nu mai dau nume de trupe ca nu vreau sa ma enervez :)].
Nu stiu daca e intentionat sau doar ignoranta si delasare pura.

Psycho13 said...

ar fi trebuit sa spun ca devine o moda pt. cluburi sa aiba trupe psychobilly in palmares. da, si nu trebuie sa fie neaparat o moda, ci doar o chestie care sa atraga un public minim necesar supravietuirii. este posibil sa fie delasare, ignoranta sau ceva intentionat. si sincer nu sa fiu nu prea conteaza, mai ales ca sunt cu totii disperati sa le iasa un ban... e destul de trist, dar nu avem ce face.

Rockabilly Romania said...

Lucrurile bune se vor cerne in timp...si cu siguranta vor fi ceva oameni care s afaca asta.