Wednesday, December 7, 2011

Ganduri... din nou...

Bună seara dragilor.
Noi suntem bine si acum sănătoși, cel puțin deocamdată. Măi oameni buni, zău că nu știu ce să vă povestesc... Ultima perioadă a trcut cu bune și rele, cu suferințe și bucurii, uneori cu lacrimi, alteori cu zâmbete... chestii obișnuite, chestii de viață comună, de omu simplu și mediocru... nimic special, nimic ieșit din comun, nimic aparte. Am mai facut 2 concerte, uneori avem mare scandal prin casă, că doar cei mici au niște personalități teribile, a trecut Moș Nicolae, îl așteptăm pe Moș Crăciun, am primit o sticlă de rom bun... Care arata asa:
Si e al dracu' de bun... Mi-am mai cumpărat niște cd-uri, incerc să mai pun la cale câteva concerte pentru anul viitor... Și dacă am puțin noroc o să și am cu cine bea din romul ăsta și altele cu cineva, de anul nou... Cu niște stropi de muzică și fără pic de pretenție snoabă.... Zilnic văd aberațille pretențioșilor de pe FB și nu mai am cuvinte. La un moment dat m-am gândit să încep o mică ofensivă împotriva lor, să spun căteva vorbe incomode, neplăcute lor și să vedem dacă se atacă sau nu și cât de tare etc... Însă nu cred că merită atât de multă atenție...
Ei bine scumpii mei cititori și amici, am decis să stau în umbră, să mă refugiez în mediocritate, să nu ies cu nimic în față și să resping absolut orice ocazie de a mă "afirma" în vreun fel... Sunt destui dintr-ăștia deștepți și pretențioși, rock'n'roll, punk, rock, metal, jazz, artampuliști și altele care îmi fac silă, suficientă silă incât să nu vreau să fac parte din lumea lor frumoasă.... Mă gândesc la faptul că poate ar trebui să fac marele pas de ieși din viața voastră, că vine vremea să dispară urmele lăsate etc... Incă nu mă pot decide dacă să fac asta sau, însă nu cred să aibă cineva de pierdut din afacerea asta... Până una-alta vă doresc o noapte cât mai bună și un somn ușor și odihnitor...

2 comments:

Liv Decay said...

stick around,stick around! am avut si eu my fair share de dezamagiri legate de cum aprope nimeni de prin tarisoara noastra nu apreciaza efortul si initiativa,fata de aprecierea pe care o primesti in afara de 100 de ori mai repede.dar asta e un motiv in plus de a face o treaba buna pentru cei (putini,multi,de orinde ar fi ei) care merita! let's give em hell!

Psycho13 said...

hei-hei. Liv, multumesc pentru sprijin :). let's give 'em hell !!! insa am sentimentul, din ce in ce mai puternic, cum ca totul se duce dracului... lumea asta, totul... e un sentiment nasol, aiurea de tot... dar, poateva trece :)