Sunday, March 8, 2009

mda... sa vedem.... eu sunt cu picioru' pe taramu' gri... concertul The Shadowbirds a iesit bine, frumos etc. a fost un succes. dar acolo unde sunt meseriasi, mai bine tu bagi. nu are ce cauta un amator, ca mine, printre meseriasi, printre cei care se pricep, virtuosi si asa mai departe... asadar sunt intr-un fel de dilema... sa mai rup de la mine, sa-mi sacrific timp din care duc lipsa, sa-mi mai pese sau sa renunt naibii la incercarile disperate de a promova ceva, de a incerca sa aranjez evenimente, pe care altii le-ar putea face mult mai bine, dar care de fapt prefera sa frece menta?
inca nu stiu ce sa zic...
in fine, la o adica ce e mai important, sa ma agit pt. altii sau pt. mine?
oricum, ce conteaza? mai bine las dracu' palavrele... am sa ascult cate ceva, batranul Cash... poate ma linistesc... cine stie...

ideea era ca a fost un succes conceertul Ati Edge And The Shadowbirds... a sunt minunat...
si la Cluj se pare ca a fost incendiar.

noapte buna inexistenti citori...

1 comment:

Anonymous said...

Daca nu sunt comentarii nu inseamna ca nu sunt cititori. Si da, merita sa te agiti pentru tine; iar daca reusesti sa creezi ceva bine in jur ca urmare a agitatiei tale e si mai bine. Iar daca iese ceva extraordinar doar pentru tine e la fel de bine. Daca nu ai furat de la nimeni, nu ai inselat sau mintit pe nimeni, atunci nu ai pentru ce sa-ti faci griji.