Tuesday, August 16, 2011

Am revenit cu bine de la Transilvania Tattoo Expo 2011 de la Sibiu. Au fost zile frumoase. Vreme frumoasa, cald, prieteni. Prea putin timp pentru a petrece timpul dupa cum am fi dorit, insa a fost foarte bine. Ne-am facut tatuaje, am discutat, am ras, am baut, ne-am plimbat. Nimic iesit din comun, lucruri simple care ne dau bucurie. Din pacate nu am reusit sa ma vad cu toti cei cu care mi-am dorit, insa din fericire mai este timp.

Noapte buna dragi prieteni.



Thursday, August 11, 2011

Hey Ho, Sibiu Here We Go !!!! To get tattooed!!!!

M-am gandit sa mai scriu cateva cuvinte... Ele vor fi despre mine, despre ce imi place, despre lucruri deloc sofisticate. De altfel nu va fi vorba despre mare lucru... Sunt un om simplu, nu sunt absolut deloc sofisticat, imi plac lucrurile destul de simple, fara mofturi si fite. Imi place punk-rock, imi place Wendy O'Williams, imi place rock'n'roll, imi place muzica fara fumuri si pretentii, imi plac lucrurile sincere... Cine sunt eu? Pai sunt tatal a 2 copilasi, imi plac tatuajele old-school, probabil ca sunt "oldtimer", cine stie, imi place sa citesc din cand in cand... Imi plac filemele lui Lynch, imi place romul, imi place berea nefiltrata. Candva mergeam des la cinema, din fericire merg la concerte cand au loc... De asemenea organizez uneori cate un concert. Am cativa prieteni apropiati. Si nu imi plac fatarnicii si mincinosii. Nu imi plac nici lingusitorii. Sunt lacto-ovo-vegetarian si beau coca-cola din cand in cand. Nu sunt corporatist, nu sunt nici capitalist, nici rasist, nici comunist, nici anarhist. Pot sa va spun ca sunt un simplu om ce traieste in anonimat, o umbra gri printre milioane de astfel de umbre. Nu ies in fata cu nimic, nu am nici un talent ascuns, nu stiu cum sa fac multi bani, nu insel oamenii, nu abuzez de increderea nimanui. Imi place sa-i respect pe ceilati. Probabil ca cel mai bine ar fi spus ca sufar de un respect "old school"... Dracu' stie. Nu urmaresc politica, nu urmaresc subiectele "pe val" si nu particip la dispute si barfe. Incerc sa imi vad de viata mea si de cei apropiati. Marketingul imi face sila, pretentiile pline de fumuri ale snobilor cu "succes" imi repugna si din cauza asta ma tin de o parte. Incerc sa nu mai critic excesiv, cu toate ca imi este foarte greu sa fac asta. Sunt un nihilist innascut. Sunt un negativist morbid. Insa am incetat a ma mai plange. Nu imi place sa fac valuri si sa atrag atentia in mod inutil. Nu imi plac cei care fac lucrurile astea.
As vrea sa pot tine legatura mai bine cu unii oameni, insa soarta e asa cum e.... Si as mai vrea sa nu vad intotdeauna lucrurile in negru... As vrea ca omenirea sa o ia pe o panta mai putin distructiva... Si as mai vrea ca sa dispara toata presiunea asta cumplita care nu ne da pace si sa dispara stresul si mizeria sufleteasca. Pana una alta voi ramane un pacatos nenorocit si va voi ura Noapte buna.

Hey Ho, Sibiu Here We Go !!!! To get tattooed!!!!

Wednesday, August 10, 2011

Transilvania Tattoo Expo, prieteni, muzica si ganduri frumoase

Lucrurile stau cam asa... De cateva zile sufar de o insomnie teribila, nu mai reusesc sa dorm decat foarte greu... S-a un nou loc de munca si probabil ca asta imi da batai de cap.... Inca nu am detalii, dar le voi afla peste putin timp. Peste 2 zile ne vom afla in Sibiu la Transilvania Tattoo Expo unde ne vom tatua la Pablo si cu putin noroc la La Astrid. Speram sa ne simtim bine si sa reusim sa lasam la o parte gandurile apasatoare. Daca vrea cineva sa se intalneasca cu noi, vom fi de gasit la expo si la afterparty. Daca nu stiti cum sa ne recunosteti, intrebati organizatorii Tattoo Expo (Ovidiu, Hora, Adda, Claudiu, Naty, Ramona). De asemenea vor fi si niste stickere TCR gratuite de dat unuia si altuia. Ne-am fi dorit sa participam cu niste muzica la afterparty, insa nu stim sigur daca vom reusi. Insa daca vreti sa ascultati cateva piese de ale noastre, este f. posibil sa le gasiti la evnimentul acesta de vineri seara: LUX NOCTIS PARTY LA ARTMANIA 2011!

Nu garantam ca vom ajuge, insa vom face tot posibilul asa ca e posibil sa dati cu ochii de noi si acolo.

Acum va salut dragi cititori si prieteni. Sa ne vedem sanatosi in Sibiu. 





Saturday, August 6, 2011

Un desen frumos ce se va transforma in tatuaj cu proxima ocazie... Multumesc Alexandra. Sa ne vedem cu bine  si sa petrecem un pic.

Pe Alexandra o gasiti aici in cazul ca veti dori un tatuaj sau machiaj si coafat retro pentru fete: http://www.facebook.com/d3vild0ll


Thursday, August 4, 2011

E vineri, sfarsit de saptamana. Vremea s-a mai indreptat, iar week-end-ul viitor mergem la Sibiu la Tattoo Expo. Un eveniment misto cu multi artisti foarte faini. De cateva zile ma simt al naibii de rau... sper sa nu crap pana saptmana viitoare, ca altfel voi ramane fara tatuajul mult dorit. Cu putin noroc o sa-l vedeti cand ma intorc. Promit sa postez o poza aici.

Va salut acum. O dupa amiaza placuta. pe curand.